Refurbishment

Heeft u een plasma PVD- of PACVD-machine die nog steeds het werkpaard is binnen uw bedrijf, maar heeft u problemen met verouderde, niet meer te krijgen, componenten, een gebrek een moderne besturing en bedieningingmogelijkheden?

Wij leveren maatwerkoplossingen om al deze problemen te overkomen.  Door onze expertise zijn wij bekend met de componenten, termen, behoeften en risico's om u te ondersteunen bij het upgraden en / of wijzigen van een vacuüm (coating) machine. We hebben de kennis in huis om u vanaf het begin te begeleiden met het ontwerpen van elektrische schema's, dimensionering en het bouwen van de elektrische borden, het maken van mechanische wijzigingen, het aanpassen of schrijven van PLC-software en het leveren van een state-of-the-art HMI. Wij kunnen u een complete alles-in-een oplossing aanbieden of assisteren bij de onderdelen waar u de kennis voor niet in huis heeft. 

Service

Voorkom onverwachte machine stops door samen met ons een preventief onderhoudsplan op maat te maken. Daarnaast bieden we curatief onderhoud, inclusief diepgaande probleemoplossing, aan in elk aspect van de machine. 

We kunnen de meeste componenten opnieuw kalibreren en procesproblemen oplossen wanneer de kwaliteit van het proces daalt of moet worden vertaald op nieuwe materialen/onderdelen.

Industry 4.0

In de moderne productie omgeving  beginnen onderling verbonden systemen en het delen van gegevens tussen die systemen een steeds een grotere rol te spelen. Wij kunnen uw machines daar op voorzien en aanpassen. 

Door gebruik te maken van industriële standaarden (op basis van OPC), gecombineerd met onze in-house kennis om software op maat te leveren, zorgen we voor volledige interactie tussen uw machine(s) en uw ERP / WMS.  

Uiteraard zijn ook het verzamelen van historische gegevens in verschillende formaten en het genereren van rapporten (nodig voor kwaliteit / klanten / traceerbaarheid) een mogelijkheid.  

Contacteer ons

Europalaan 97

9800 Deinze

België

+32 9 335 66 82

contact@nanowatt.eu